Само в 7DniBansko.bg

Цеци заби крезовски син с богатство за 430 млн! Гонзо, можеш ли да го напишеш без грешка?

7 Dni Bansko24.05.20173280

Смуглата красавица Цеци Красимирова успя да оплете в мрежите си най-желания богаташ – Владимир Вутов, твърди „Галерия“. Синът на милионер номер 1 у нас Цоло Вутов бил луд по моделката и само за няколко месеца буквално я позлатил от главата до петите.

Макар да стои далеч от светските прожектори, големият син на Цоло Вутов е известен с галантното си поведение към жените и „широките си пръсти“.

Милионерският син бил

луд по Цеци Красимирова.
Двамата имат връзка от няколко месеца и Влади вече подарил на моделката тузарско возило, апартамент в столицата и бижута, за каквито преди това Цеци само си мечтаела. А както знаем, всички мъже до нея са били високо платежоспособни.

Зад гърба си манекенката има доста любопитни връзки, последната от които – с испански бос, който въртеше бизнес с медицинска марихуана.

По-известна е обаче покрай аферата си с фаталния бос Косьо Самоковеца, застрелян пред очите й в Амстердам.

Припомняме, че Владимир наследи строителния бизнес на баща си. 68-годишният Цоло Вутов преди няколко години бе обявен за най-богатия българин сред общо 100 в класацията. По това време

състоянието му се изчисляваше на 438,2 млн. лв.

Днес цифрите не са по-различни…А бившият на Цеци – Георги Иванов, едва ли може да ги напише правилно!

Заедно със съпругата си Снежана Цоло Вутов е основател на една от най-големите миннодобивни компании у нас. Занимава се със строителство, инфраструктура, екологичен инженеринг и др.

Синът му Владимир в момента управлява строителната компания, като същевременно е и най-младият член на Управителния съвет на Камарата на строителите в България.

В светските среди 39-годишният милионер бе изкуствено свързван с още една моделка – Звезделина Иванова, която участва в Мис България 2013. Миската искаше да си прави пиар на гърба на Вутов, но безуспешно.

Новината за връзката му с Цеци Красимирова със сигурност обаче не е опит за пиар, защото нито Цеци, нито Владимир имат нужда от реклама.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *