Само в 7DniBansko.bg

Бомба! Синът на алкохолния бос Миньо Стайков сложи точка на брак, скрепен с 1 млрд. лева, хвана силиконова нимфоманка

7 Dni Bansko24.05.20172980

Александра Арабаджиева и Стайко Стайков – наследници на две от най-богатите български фамилии, вече официално не са двойка, като синът на алкохолния бос Миньо Стайков е щастливо обвързан с Мария Цветкова, бившата половинка на друг роден олигарх – Динко Динев, твърди сензационно ПИК!

Връзката между моделката и Стайко Стайков е на не повече от два месеца, като доста преди помежду им да пламне любовната искра, той е разтурил семейството си с наследницата на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Поне от две години Александра и Стайко не живеели заедно, нищо, че сватбата им събра на едно място фамилии с 1 млрд. лева капитал.

Двамата сродиха официално милионите на своите родители през декември 2011 г., като сватбата продължи три дни и три нощи в курорта на родното Черноморие, стопанисван от Арабаджиеви. Според неофициални сметки Ветко и Миньо Стайков са пръснали близо 1 милион за пищната сватба, на която пяха “Джипси Кингс”, Азис, Преслава и Галена. Скоро след това им се роди и дете – момиченце, Анабел, но въпреки това двете милионерски отрочета явно не са успели да съхранят семейството си.

В светските среди не от скоро се мълви, че са се врекли във вярност не по своя воля, а за да угодят на бащите си и да сродят двете олигархически фамилии.

В началото на годината Мария Цветкова изплува в светското пространство след дълго години извън светлините на прожекторите. Моделката, която роди син на брат Динев, разкри за плановете си да пробие на музикалната сцена. Интервюто й обаче се оказа последно и след него Мария отново изпадна в нелегалност.

До миналата неделя, когато силиконовата нимфоманка публикува издайническа снимка в своя “Инстаграм”, която красноречива подсказа, че е загърбила своите музикални проекти, тъй като се носи на крилете не любовта. Бившата и на Валери Божинов е в обятията на Стайко Стайков, като снимката на фона на яхта най-вероятно е правена в чужбина. С коментар от целувки и сърца под фотоса се е включила и Лидия Станоева – майката на Жоро Бирмата, която е сред най-близките дружки на Мария.

“Мария и Стайко са заедно от скоро. Не тя е причина за края на семейния му живот с Алекс, те са разделени много преди това”, шушукат светските клюкари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *