Само в 7DniBansko.bg

Коко, засрами се! Шокиращо е докъде докара Емилия

7 Dni Bansko23.05.2017370

Тежки дни настанаха за кариерата и живота на фолк звездата Емилия, след раздялата й с Коко Динев, пише HotArena. Певицата е принудена да поема унизителни ангажименти, за да издържа двете си деца.

Емилия вече е стигнала дъното на професионалното си развитие. Преди дни, ангелския глас на фолка се похвали с няколко кадъра от свое участие, които представят грозната истина за казаното по-горе. Емилия пее по селски ресторанти пред 8-10 лелки, срещу нищожни хонорари, както се вижда от снимките в галерията. На въпросните „фенове“ им е все едно дали бармана ще им пусне диск с чалга хитове или Емилия ще се пъне да им доказва каква велика певица е.

След като Коко я заряза за пореден път, заради млада златотърсачка Емилия е принудена да се грижи за прехраната на децата си. Приема участие за много малки хонорари и предпочита да са близо до София, защото не може да покрие разходите си за гориво на колата.

“Не че и преди не го е правила, дори имаше периоди, когато Динев профукваше всичко на комар и Емилия му даваше джобните пари. Тогава обаче беше по-лесно, тя имаше участия и пееше срещу прилични пари“, разказва близка на звездата.

Скоро Емилия е посетила и психолог, който да й помогне да се отърси от мрачните мисли и хаоса в живота й. Емилия е решила този път да продължи живота си сама. Тя е категорична, че не може да понесе повече изневерите на благоверния, който преспа дори с колежката й Преслава.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *