Само в 7DniBansko.bg

Адреналин за баровци! Варна изби рибата с тази гъзария! Ти ще посмееш ли

7 Dni Bansko23.05.2017250

Вечеря в небето – над морето и светлините на Варна. Това ще е най-новата и екзотична глезотия за варненци и гостите на града това лято, пише Varna24.bg.

Петзвездното похапване с обезопасителен колан на 50-ина метра над земята ще се случва в модернизиращата се за часове зона на Пристанище Варна, която вече се наложи като най-желаната зона за разходки и забавления по родното Черноморие.
След като миналото лято община Варна завъртя първия наситен културно-развлекателен календар в зоната на Пристанището, със съдействието на кмета и местната администрация на крайбрежната зона до месец ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани конструкциите на “Dinner in the sky”, които ще предлагат кулинарното преживяване в облаците до края на лятото.
Колоритната вечеря в облаците е популярна сред любителите на адреналина в почти цяла Европа и различни други точки на света, известни като столици на забавлението и лукса, като Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и др.
Опитът в “Dinner in the sky” до момента показва, че в средата на платформата владетел е мастършеф готвач, който изпълнява кулинарните желания на клиентите безотказно, въпреки отдалечеността от земята.

Над 200 работни места ще бъдат създадени в новата зона за отдих и развлечения на Пристанището във Варна, в която атрактивен детски кът ще посрещне майките с деца, а вкусна храна и разхладителни напитки ще бъдат на разположение на всички варненци.
След като през последните по-малко от четири години администрацията на Варна успя да отвори града към морето и да преобрази до неузнаваемост зоната край Морска гара, вечеря над морските вълни и питие под палмите и морския бриз е поредната задължителна стъпка, за да се мери морската ни столица с предпочитаните топдестинации за забавления по света.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *