Само в 7DniBansko.bg

Абе май не е само гей!? Азис в дует с баба, по която точи лиги отдавна

7 Dni Bansko23.05.2017540

Азис е готов да се завърне на бял кон.

След невиждания успех на “Хабиби”, Азис си даде почивка от нови парчета и се отдаде на активна концертна дейност. Васил не е от тези изпълнители, които пускат повърхностни парчета на конвейр и това се доказва от десетките му вечни хитове през годините. А сега най-новата бомба от костимбродският славей е във фурната!

Азис е на крачка от това да стане първият роден изпълнител, записал дует със сръбската турбофолк звезда Лепа Брена. Двамата от години поддържат страхотни отношения и са излизали заедно на сцената. Но сега подготвят международен поп-фолк хит, който да разбие всички класации!

Новината за предстоящата колаборация между двете звезди идва от сръбско музикално издание. Според него, Азис вече е бил в Белград, за да обсъди с колежката си подробности за общия им проект. Двамата са се срещнали няколко пъти и сякаш вече са постигнали съгласие как точно трябва да звучи дуетът им.

Затова, следващата среща на Азис и Брена най-вероятно ще бъде в звукозаписното студио. Мега хитът ще бъде записан под шапката на продуцентската компания на Лепа. Засега, обаче, не се издават повече подробности около проекта, пише “България днес”.

Тази колаборация е истинска сбъдната мечта за Васил. Той бе избран за подгряваща звезда на последния й концерт у нас. Певецът споделя, че щом получил предложението от екипа й по телефона, той само дето не се разплакал. Веднага приел, а общата им поява на сцената предизвика истинска сензация. 27 години назад, малкият Васил присъства на мега концерта на югозвездата в София.

Тогава се заканва, че един ден ще пее със своя идол. И сега тази мегова мечта изглежда наполовин реализирана! Меломаните на Балканите чакат с нетърпение дуета на Азис и Лепа Брена, който със сигурност ще се превърне в музикалната сензация на годината.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *