Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате на какво е способна в леглото 40-годишната Мария Илиева! (+16)

7 Dni Bansko21.05.2017550

Мария Илиева има нов мъж до себе си, загатна самата тя. Певицата публикува няколко снимки в социалната мрежа, на които се вижда татуираната ръка на любовника й, но не й лицето му. Така Мария намекна, че е забила ново гадже, но все още не е г отова да разкрие самоличността му. Фотосите са правени във Венеция, както уточнява самата изпълнителка. И допълва, че двамата са в италианския град на романтична почивка, научи HotArena.

Певицата винаги си е падала по току-що излезли  от пубертета момчета, но сега леко е вдигнала възрастовата граница – този път е забила 26-годишен студент. Името му е Георги Михайлов, учи в Брюксел и не е известен в публичното пространство. С Илиева се запознали на нейно участие и малко след това станали интимни.

Близки до младежа издават, че той бил хлътнал до уши по кака си Мара и се стараел да й угажда за всичко. Изпълнителката често  отскачала до Брюксел, за да му се порадва, той също я навестявал в София и твърдял пред приятели, че разстоянието не е пречка за тяхната любов.

„Изобщо не ме притеснява фактът, че Мария е на 40! Такава жена не бях срещал досега! Невероятна е!”, разправял  Жоро. Той бил луд почитател на певицата още преди да завърже интимни  отношения с нея и сега не можел да се нарадва на късмета, че е успял да я вкара в леглото си. Без излишна скромност обяснявал, че двамата си спретвали невиждани секс маратони, които продължавали по няколко дни.

Самата изпълнителка  отдавна говори, че е готова за брак и деца, ала дали Михайлов е човекът, с ког ото ще ги създаде, все още не е ясно. Студентът засега не искала да представя Илиева на родителите си, защ ото за него това била много сериозна стъпка и предпочитал да не избързва. Освен това се притеснявал, че те няма да харесат певицата, тъй като е с цели 14 години по-голяма  от него, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *