Само в 7DniBansko.bg

Невиждана драма за 4 млн. лв.! Депутатка от БСП живее с любовника си на първия етаж, лекува мъжа си на втория

7 Dni Bansko21.05.2017650

БСП-депутатката Весела Лечева e похарчила цяло състояние, за да вдигне на крака съпруга си Манол Велев, твърди HotArena. Рекордьорката ни по спортна стрелба направила и невъзможното, за да го вдигне на крака, но уви. Въпреки че Лечева пръснала над 4 милиона лева, за да възстанови съпруга си, състоянието му е все така необратимо.


Медицински лица посещават всеки ден  баровската 3-етажна къща на семейство Велеви в Симеоново. Там, на втория етаж, била стаята, в която бил настанен бившия бизнесмен. Комата, в която той изпадна стопи до неузнаваемост трениран ото му тяло. Макар че била  от най-ниската степен и  отговаряла на най-тежкото състояние, жилавият ген на Велев не се предавал вече десета година. Според слуховете семейният им бизнес бил сериозно разклатен именно заради лечението му, което глътнало цяло състояние. За да осигури скъпоструващ ото лечение Лечева дори разпродала част  от активите си.Простреляният милионер и бивш съветник на президента Георги Първанов вече излизал на кратки разходки с инвалидна количка, придружен  от специализирано лице. Това обаче бил максимумът, който близките му можели да очакват. Дори и чудо не можело да го възстанови така, че да се вдигне на крака. Заради изстрела в главата мозъчната тъкан на бизнесмена била  отстранена почти цялата. Което на практика означавало, че тялото му функционирало, но не и мозъкът. Едва 2 години след покушението Велев започнал да пие вода със сламка, което било  отчетено като голям прогрес в лечението му.

Както е известно, на 11 юли 2007 г. пред входа на офиса на Велев ул. „Мизия” 3 в столицата, бившият бизнесмен бе прострелян в главата. Наемният килър издебнал докато Манол се качва по стълбите и го прострелял в тила  от половин метър разстояние с пистолет „Макаров”.

Вследствие на стрелбата той изпадна в 3-месечна кома.

4 години след като Велев бе прострелян, Лечева разкри, че се чувства сам отна и през главата й минава мисълта за друг мъж. Година по-късно синеоката шампионка  откровено призна, че  отново е срещнала любовта в лицето на бившия шеф на НОИ Сотир Ушев. В момента двамата са официална двойка и той дори живее на семейни начала с Весела в къщата на Манол Велев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *