Само в 7DniBansko.bg

Кметът Икономов: Днес е един чудесен ден за Банско и България

7 Dni Bansko04.02.2017150

В качеството си на домакин, кметът на Банско, Георги Икономов, поздрави всички присъстващи на церемонията по откриването на страртовете от световната купа по сноуборд с думите: „Добре дошли гости и приятели на Банско. Днес е един чудесен ден за Банско и за България, който започна с тази уникална победа на Радо Янков. За пореден път белият керван спира пак в Банско. След петте световни купи по ски, сега имаме купа по снуборд. Това е нещо ново, нещо интересно, нещо за младите хора. Надявам се и искрено пожелавам на всички Вас да прекарате едни незабравими, слънчеви и снежни дни в нашия прекрасен град и курорт. Нека пожелаем на нашите спортисти много здраве и много успехи. Приятно изкарване на всички в Банско.“

Кметът на Банско връчи почетен знак на Радослав Янков и Александра Жекова за приноса им за популяризирането на името на град Банско и общината във връзка с откриването на Първата Световна купа по сноуборд Банско 2017.

Градоначалникът не пропусна да поздрави Радо за победата му днес и безапелационното представяне във всяко едно от неговите спускания.

Феновете на снега и белите спортове, стекли се на централния площад, станаха свидетели на награждаването на призьорите при жените и мъжете попаднали в топ 3 от провелия се през деня паралелен гигантски слалом (PGS).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *