Само в 7DniBansko.bg

Синоптичка разведе дизайнер, отмъсти си на сина на Доган! В “Нова ТВ” отбаче беснеят

7 Dni Bansko21.05.2017610
Живот си живее красивата синоптичката Гергана Малкоданска. Откакто се загаджи със заможния интериорния дизайнер Алекс Ковачев, чаровницата обикаля света и рядко се вясва в студиото на Нова телевизия, за да води прогнозата за времето.

Смените й се поемат  от двете й колежки Никол Станкулова и Деси Банова, които вече били бесни заради честите  отсъствия на Гери, издават запознати. „Само ние бъхтим в тази телевизия!”, ядосвали се красавиците преди колеги.

Преди броени дни червенокосата хубавица се завърна  от Мароко, където изкара 10 дни в компанията на новия си любовник Алекс и на група приятели. Преди това синоптичката обиколи Австрия, Германия, Франция и стигна чак до Китай, където останала п отресена  от високата степен на замърсяване на въздуха. Не отдавна тя посети и Тайланд, като не пропусна да качи снимки в социалната мрежа, за да дразни колежките си.

На фотосите хубавицата обикновено е сама, но според запознати всичките й екз отични екскурзии са организирани и финансирани  от Алекс Ковачев, който натрупа състояние, раб отейки за клиенти из цяла Европа. Амбициозният интериорен дизайнер обслужва не само богати чужденци, но и  много платежоспособни българи. Обзавел е домовете на редица родни звезди, сред които водещата Гала и музикантът Влади Ампов – Графа.

Доскоро Малкоданска пазеше интимната си връзка с Ковачев в тайна. След като се раздели със сина на Ахмед Доган – Демир, красавицата възнамеряваше да държи личния си жив от далеч  от светлините на прожекторите, ала не издържа дълго. Преди два месеца тя представи новото си гадже на светско събитие и за всички присъстващи стана ясно, че двамата имат интимна връзка.

В тв средите се шушука, че Алекс е разкарал бившата си съпруга Таня,  от която има дъщеря, заради Гери, но пък други са убедени, че синоптичката няма никаква вина за провала на брака му. Семейният живот на Ковачев куцал  от години и било въпрос на време да се разведе, твърдят хора  от обкръжението му, пише “Уикенд”.

Запознати издават, че  откакто се обвързала с популярния дизайнер, Малкоданска все по-рядко се появявала на работа и настоявала двете й колежки Никол Станкулова и Деси Банова да поемат дежурствата й. Между трите синоптички вече назрявал конфликт, а напрежението било осезаемо дори за колегите им. „В най-скоро време ще се изпокарат жестоко”, прогнозират  от Нова тв.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *