Само в 7DniBansko.bg

Хората са в потрес! В какво се превръща Цвети Стоянова? Това ли е новия и бизнес?

7 Dni Bansko21.05.2017770

Гимнастичката Цветелина Стоянова се окепази зверски след възстановяването си  от опита за самоубийство. В последно време бившата грация не спира да позира пред медиите и да разказва за трагичния инцидент от минал ото лято. Зрителите обаче останаха възмутени от новата уж хайлайф визия на Цвети,  отиваща повече на някоя секс труженичка.

Върхът на трансформация бе последното интервю на Цвети за предаването „Папараци”. Визията на гимнастичката бе направо покъртителна. Изрусена, състарена, с тоалет с разголено рамо, пох отлива прическа, обилен грим по лицето и тъмно червило, гимнастичката се бе издокарала по-скоро като някаква проститутка. Вместо да бъде вдъхновение на хората за борбата в жив ота, колк ото и тежки да са някои моменти, бившата грация не прилича на себе си. Наред с това дойде изумително признание, че Цвети никога не е обичала гимнастиката заради жестокия режим в този спорт, а се е жертвала в памет на покойната си майка.

Стоянова стигна много далеч с показността на собствен ото си страдание. По-рано този месец гимнастичката се нащрака за корицата на илюстровано списание и надълго и нашироко разправи за многобройните перипетии в иначе доста краткия си жизнен път. Твърди се, че е взела хонорар за това. Стигна д отам дори да прави класация на най-тежките си моменти.  От цял ото това чупене на стойки и душевно разголване лъха  откровена позьорщина, разочаровани са масово хората.

Цветелина Стоянова трогна народа със самоубийствения скок в навечерието на олимпийските игри в Рио миналата година. Всичко живо се молеше грацията да оцелее след няколко жив отоспасяващи операции в Пирогов, а ансамбълът по художествена гимнастика,  от който Цвети бе част д отогава, й посвети спечелените бронзови медали. Година по-късно клетата Стоянова се възстанови напълно физически, но мнозина в спортните среди имат големи съмнения, че не е добре с главата.

„При нея явно има някакъв психически проблем. Промяната в нея е толкова драстична, трудно е да се обясни по друг начин”, твърдят  отколешни познати на грацията.

След изписването й  от болницата Цвети скъса връзка с болшинств ото  от доскорошните си колежки и първи приятелки  отансамбъла. Разбра се, че  от дъжд на вятър се среща с Ренета Камберова. Иначе самите грации, начело с адашката й Цветелина Найденова, признаха, че нито се виждат, нито се чуват с нея. Стоянова ги  отсвири наскоро за представянето на книгата „Златните 8”, посветена на ансамбъла.

За сметка на това Цвети все по-често се появява на стадиона, за да гледа гаджето си Александър Любенов, който е вратар на „Локом отив” (София). При това добре се старае да покрие обичайния образ на футболно гадже. На фона на люпещите семки запалянковци Цвети изпъква с прическа с ярко изрусена коса, бутикови дрешки и грим, както повелява плеймейтския кодекс.

Всеобщото съчувствие взе да олеква, когато гимнастичка започна да показва белезите си  от тежките травмите на снимки в социалните мрежи. „Хората достатъчно съпреживяха личната драма на Цвети. И това дойде малко в повече. Нима по този начин ще се намали болезнения спомен за инцидента?”, чудят се на акъла й в спортните среди, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *