Само в 7DniBansko.bg

Ама че палава жена имал двойният убиец от офиса в София! Вижте отклоненията и

7 Dni Bansko20.05.2017680

Строителният предприемач Драгомир Драгомиров, който в четвъртък посред бял ден застреля двама души и рани трети в офис на инвеститорска фирма в софийския квартал “Витоша”, е женен в монтанското село Боровци, съобщиха негови съселяни. От там е съпругата му Цветелина, като и за двамата това е втори брак. Семейството има общо 4 деца – едно момче от сегашния брак, едно-от предишния й, и две големи дъщери от предишното му семейство, съобщава “Бул Нюз”.

Хората разказват, че двамата често идвали в Боровци със същия джип „Ситроен“, с който Драгомиров е бил в деня на убийството. Къщата получили като подарък от неговия тъст.

В селото упорито се коментира, че не е изключено в основата на лабилното състояние на мъжа да е поведението на неговата 42-годишна съпруга Цветелина. Глезената госпожа била луда по екзотични пътешествия, които стрували доста пари, а и имала маниакалното желания семейството да контактува само с национални величия. Драгомир Драгомиров е голям фен на качественото и скъпо вино, както и на мощните мотори, заради които е бил и член на мотоклуб. В личните им профили в социалната мрежа изобилства от снимки, които илюстрират доста скъпия им начин на живот.

Още на следващия ден след престъплението обаче всички профили на членовете на семейството му във фейсбук бяха закрити, включително и на Драгомиров. Въпреки това част от снимките в тях бяха копирани и така става ясно, че 57-годишният убиец е изключително близък с известния телевизионен журналист от БНТ Камен Алипиев-Кедъра.

Драгомир Драгомиров няма досие и досега не е попадал в полезрението на полицията, съобщиха криминалисти. Получил е разрешително за оръжие като физическо лице за самоохрана, тъй като работи по договори за много пари. Той е инженер и участва с дялове в 13 фирми, 10 от които са активни действащи, сочи справка в системата „Дакси”. Сред тях са дружествата „НД-комерс” ЕООД, „НД-инвест груп” ООД, „Д и Д Билдинг” ООД и други.

Бивши негови клиенти обаче споделят, че Драгомиров е имал практиката да взима първоначално част от сумата по договора, да не прави нищо и след това да започва безкрайно крънкане на допълнителни суми, като в някои случаи размерът им достига до над 30% от договореното.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *