Само в 7DniBansko.bg

Няма такъв бой! Плеймейтки се хванаха за…силиконите (+16)

7 Dni Bansko20.05.2017691
Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова скочи брутално срещу силиконовата бомба Джулиана Гани, видя Secret.bg. Бившата на Криско избухна след като научи какви благотворителни планове крои Гани.
Джулиана е готова да подари старите си импланти на абитуриентка, която иска да има по-голям бюст. Капчикова обаче категорично порази подобна идея, съобщава secret.bg.
Ето какво написа плеймейтката в профила си:

коментар

  • Смех

    21.05.2017 at 15:34

    Ася Капчикова да си вземе държавния устен изпит по философия, на който е късана (за справка проф. Хараламби Паницидис попитайте), и тогава да се появява по медиите и да тръби кои книги е прочела и че много обича да чете. С дипломна работа няма как да стане, няма успех. Да не говорим с какво е влязла в СУ – с матурата по философия, която е задължителна да завърши средно образование, на която е преписвала, и която избират тези, които са тъпи, като най-лесна матура (не говоря за тези, които наистина се интересуват от философия и това са искали да влезнат). “Енергия на квадрат” февруари 2016 г. е дала интервю, че я е прочела, а на 19.05.2017 г. в шоуто на Слави заявява, че това е последната книга, която е прочела. Т.е. една година и три месеца тая “миска”, обичаща да чете книги, излиза, че не е чела друга книга. Да си оправи диалекта, правописа, да се дипломира като нормалните хора, та тогава да съди другите да се сдобият с гънка мозък, че май и тя има нужда от същото. Анатема!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *