Само в 7DniBansko.bg

Александър Мацурев разкри нещо много важно! Банско е обединил ГЕРБ в Парламента за…

7 Dni Bansko19.05.20171220

Всички сме обединени около идеята за изграждане на втори кабинков лифт в Банско. Това каза по време на пресконференция на народните представители от ПП ГЕРБ от Благоевградска област, Александър Мацурев, народен представител в 44-то Народно събрание и член на Комисията по земеделие и храни и Комисията по околна среда и води, предаде репортер на Радио „Фокус“ Пирин.

По думите му изграждането на втори кабинков лифт е много важно за Банско и за развитието на региона, защото Банско е един туристически център, в който работят хора от цялата област, а дори и от различните краища на страната. Мацурев подчерта, че ще направи всичко възможно, за да се реализира тази идея.

Той заяви, че е сигурен, че в тези 2 комисии, в които е член, ще бъде много полезен за района, както и че ще съдейства на хората, като съответно още от по-следващата седмица ще стартира с приемните в Община Банско, а след това и по съседните общини.

Александър Мацурев каза още, че като човек от администрацията знае доста проблеми в някои от законите и много скоро ще стартират с предложения за промени в тях.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *