Само в 7DniBansko.bg

Бомба от Волен Сидеров! Кой е очаквал да каже това за Сакскобурготски, БСП и Хитлер?

7 Dni Bansko19.05.2017470

Върнахме се на дискусиите от 90-те години за комунисти-антикомунисти,  а сега сме 2017 г. Нека прекратим това, да покажем, че сме зрели политици. Разбирам обидата на БСП, разбирам и Антон Тодоров, който се занимава с разобличаването на престъпленията. Престъпления винаги е имало, коментира Сидеров.

Още със създаването на партия “Атака”, ни показаха като нацисти, хитлеристи, граф Дракула. Същото шоу се правеше, както сега се манипулира общественото мнение. Съдих аз шоуто, но ефектът беше постигнат и вотът беше ударен. Аз уважавам амбициите на г-жа Нинова, която е била назначена от Иван Костов през 1997 г. Тогава бях основен и силен критик на Иван Костов и продължавам да бъда, защото той съсипа индустрията на България. Не знам как се е реализирала Нинова тогава, но реализацията на Техноимпекс е нула, нищо не остана от него. Сега се напада лидерът на Обединени патриоти и се иска да бъде посочено, че ГЕРБ са взели некоректни партньори, но видяхте, че правителството започва със силни стъпки, видяхте вицепремиера Валери Симеонов, който нито е нацист, нито е поклонник, аз го познавам добре от ученическите години, отсече Сидеров.

Едно издание е направило провокация, такива срещу мен са правени стотици пъти. Вие видяхте, че в това правителство започна истинска работа и затова го атакувате. Видяхте, че веднага се направиха мерки в туризма, мерки за ин витро процедурите. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, той иска да свърши нещо и има качествата. И ако го нападате, че е казал нещо на вестник, който не го е предал коректно, това значи, че търсите втория начин за критика – искате да изкарате някой нацист, при условие, че знаете много добре, че не е такъв, отсече Сидеров.

Вие със сина на партньора на истинския Хитлер сте били във властта, обърна се Сидеров към БСП, които бяха в коалиция с НДСВ на Симеон Сакскобургготски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *