Само в 7DniBansko.bg

Гербаджия изригна: Корнелия отдавна трябваше да е в затвора!

7 Dni Bansko19.05.2017272

Корнелия Нинова пее арията на позора. Това обяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров след тирада на лидерката на социалистите срещу правителството на Бойко Борисов.

БСП е небългарска социалистическа партия, тя е наследник на БКП. Вашата партия уби наследниците на баба Тонка, уби над 30 000 българи, клахте българите както и турчин не ги е клал. При внимателно изследване на небългарската компартия се вижда, че това е партия от особена порода нагли хора, които се опиват от своята ненаказаност, изригна Тодоров.

Днешната боркиня с корупцията г-жа Нинова би трябвало да отговаря на конкретни въпроси. Тя отдавна трябваше да бъде на място хладно, на място тъмно! И понеже е  от нежния пол, няма да призова тя да прави от големите камъни малки камъни, но ще отбележа нахалството й колчем цъфне на тази трибуна, посочи още политологът и цитира американска историчка, която казва: комунизмът се оказа националсоциализъм с повече късмет.

Десните пътища Господ ги пази, а левите пътища са развалени. Левите пътища са ето тук, посочи той към банките на социалистите

2 коментара

 • кллнцкл

  19.05.2017 at 10:37

  Моля ви стига толкова с тоя педерунгел Антон Тодоров. Същия преди години плюеше по ГЕРБ и Боко-тиквата дори книга има издадена против партията и Боко-тъпака. Но срещу една сума от 100 бона си завъртя педерунгелския си задник

  Reply

 • валентин

  19.05.2017 at 12:08

  А герб какви сте? най тъпата и крадлива извадка точно от БКП.
  Какво се правите и кучетата ви знаят че сте едни и същи боклуци.Майка ви да еба изроди.Национален празник за България ще е денят когато ви ликвидираме тумори безродни.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *