Само в 7DniBansko.bg

Нова и bTV доказаха, че са ку.ви! А преди малко стана ясно и на кого

7 Dni Bansko18.05.2017280

Само БТВ и Нова ТВ скриха и не обявиха проверката, назначена от министъра на околната среда и водите Нено Димов за пълен одит на всички проекти на т. нар. “зелени” организации. Дори не написаха и ред на своите интернет страници.

Това показва, че манипулират хората и защитават интересите на зелените организации, които са обединени в лявата партия “Зелените” и в коалицията “Да България” на Христо Иванов.

Двете телевизии отдавна са проводник на техните политики и измислени протести от 100 човека. За проверката дори съобщи БНТ в централните си новини. Не е за вярване даже и кръгът “Капитал” писа в сайтовете Дневник и Медияпул, които пригласят постоянно на зелените.

Министър Димов обяви днес в Бургас, че проверката е във връзка с подадени сигнали.

Министърът уточни, че пълната проверка е започнала с негова заповед и ще се извърши от Инспектората на министерството. Ще бъде одитиран и последният сигнал за Поморийското езеро.

Проверката е в интерес на цялото общество да види как се изразходват парите на европейските и българските данъкоплатци. Зелените в България усвояват милиони по програми и проекти. Никой обаче не вижда ефективност от техните мерки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *