Само в 7DniBansko.bg

Нов удар по морала в БСП! Любимец на Нинова заряза жена и две деца, заживя с Харизанова

7 Dni Bansko18.05.20171230

Бившият министър на енергетиката Драгомир Стойнев официално е новата полова шпага на БСП. Социалистът заслужи титлата, след като успя да омая цели две любовници.

В медиите вече гръмна, че социалистът е зарязал жена си Албена и двете деца – Марти и Ева, заради своята пиарка Елена Харизанова, с която вече живеят на семейни начала. Красавицата е сестра на манекенката Венета Харизанова (на снимката), писа „Уикенд“.

Любовната интрига е сред най-коментираните теми в централата на Столетницата. Любовта между Драго и хубавата Елена пламнала още докато депутатът се подвизавал като енергиен министър. Тогава кръшната дама работела като пиар на екипа му във ведомството. Финалът на кабинета на Пламен Орешарски обаче не угасил любовните искрите между възпитаника на Сорбоната и дългокраката сестра на „Мисис България” 2011. Аферата се задълбочила, затова двамата решили да заживеят заедно.

Според слуховете Драго Стойнев напуснал семейството си и се нанесъл в апартамента на пиарката. Социалистът уведомил жена си Албена, че вече обича друга. Така се стигнало до решението за развод. „Червената клюка” носи, че до края на годината Драгомир Стойнев ще се ожени официално за метресата си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *