Само в 7DniBansko.bg

Потрес в Би Ти Ви! Най-красивата водеща подава сигнал в полицията за нещо ужасно

7 Dni Bansko18.05.2017520

Най-красивата водеща на Би Ти Ви – Лиляна Боянова, е пропищяла от вманиачен по нея мъж, който я преследвал от няколко месеца.

В началото журналистката приемала вниманието на господина като комплимент, но ситуацията започвала да излиза извън контрол и тя обмисляла да подаде сигнал в полицията, пише „Уикенд“.

Чаровната водеща ежедневно получавала стотици съобщения от фенове във фейсбук профила си, но рядко им отговаряла. Въпросният почитател обаче бил много настоятелен и дори си позволявал да й праща цветя в нюзрума на Би Ти Ви с послание: „Когато изгряваш на екран, сякаш слънцето засиява в моя дом. Винаги твой”.

Обожателят на Боянова така и не се представил с истинското си име: картичките му били анонимни, а профилът, от който пращал съобщения – фалшив. Той засипвал Лили с обяснения в любов и след два месеца упоритост от негова страна, настоял да се видят очи в очи. Тя, разбира се, отказала, тъй като нямала навик да се среща с непознати, но оттогава заживяла в кошмар.

Уж добронамереният фен се оказал чалнат тип, който започнал да заплашва водещата и да твърди, че ако не отвърне на чувствата му, ще си плати скъпо. Успял да намери телефонния й номер, сипел обиди и се заричал, че някоя вечер ще я причака пред входа на телевизията, за да се разберат лично. „Или ще си моя, или никой няма да те има!”, заканвал се хахото.

След грубите заплахи и плашещи думи, журналистката изпаднала в паника и взела решение да подаде сигнал в полицията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *