Само в 7DniBansko.bg

Кошлуков попиля Нинова: Бойко уволни идиот, а ти назначи идиот за заместник

7 Dni Bansko18.05.20171002

Видният демократ Емил Кошлуков попиля социалистите на Нинова за двойния им аршин. Ето какво качи настоящият журналист във Фейсбук:

Хора, които се поздравяват за девети септември, да се възмущават от хора, които вдигат ръка за поздрав в концлагер, е нелепо.

Значи ако в Бухенвалд е грозно, на паметника на Червената армия е красиво?

И двата режима бяха човеконенавистни, ако осъждаме единия, не може да хвалим другия. Каква е разликата между това, да гориш хора в пещи и да ги хвърляш на прасетата?

Снимка с хитлеристки поздрав е недопустима, но снимка с портрета на масовия убиец Сталин е гордост, както видяхме преди седмица. Не става така, с двоен аршин.

И в двата случая имаме идиоти, които трябва да бъдат публично заклеймени.

Но единият е уволнен за това от поста на зам-министър в кабинета, а другият е назначен за същото на поста зам-председател в партията.

Лицемерие и евтина пропаганда.

2 коментара

 • Красимира Найденова

  18.05.2017 at 13:30

  И ДВАТА РЕЖИМА СА ИДИОТСКИ, С ПЪЛНИ ИДИОТИ НАЧЕЛО…! ДА ОБЛЕЧЕШ ТЕНИСКА С ЛИКА НА СТАЛИН, УБИЛ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИОНА ДУШИ, Е ТОЛКОВА УЖАСНО, КОЛКОТО И ДА ПОЗДРАВЯВАШ КАТО ХИТЛЕР…..! ХИТЛЕР Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧЕНИК НА СТАЛИН…!

  Reply

 • Фани

  21.05.2017 at 10:04

  Не е ли едно и също, ако сега са на власт хитлеристите, които да са в парламента, както са в парламента и комунистите?? Прилича си, нали? Но хитлеристи няма повече, би трябвало да няма повече и комунисти-тодорживковци!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *