Само в 7DniBansko.bg

Голямо мазало на премиерата на “Бензин”! Диляна Попова отива да дразни Блатечки с…

7 Dni Bansko18.05.2017670

Топ манекенката Диляна Попова е решила да побърка от ревност бившето си гадже. Брюнетката, която роди син на актьора Асен Блатечки, смята да му натрие носа и то на премиерата на собствения му филм.

Диляна се е сдобила с две ВИП покани за събитието, без знанието на бившия си. И сега си търси спешно мъж, с когото да накара актьора да ревнува.

Манекенката дълго време не можеше да преглътне факта, че любимият й я е изоставил, за да се върне при жена си Катерина. Тя все още търси подходящ заместник, с който да се появи на събитието, но изискванията й са високи. И очакванията също.

С този си ход манекенката иска да накара гаджето си да види какво е изпуснал. Двамата изживяха бурен романс, плод, от който е синът им Борил, пише „България днес”.

Малко след раждането, Блатечки се върна при жена си Катерина, оставяйки на Диляна грижите за детето. Малчуганът е най-голямата радост на майка си, но актрисата все още трудно приема срещите с бившия си.

Сега обаче е готова да се изправи очи в очи с него и на премиерата на филма ще се появи с друг мъж. Още повече, че там ще бъде и съпругата на актьора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *