Само в 7DniBansko.bg

Луд! Вижте какво още поиска Криско и то от кой министър. Стартът е от Банско

7 Dni Bansko18.05.2017620
Рапарът Криско за първи път коментира скандала с поздравителния адрес, който получи от българския министър за културата за рождения си ден, пише HotArena. Той сам се похвали с безценната хартийка, като я публикува в социалните мрежи, но запази мълчание след разразилия се скандал.

На пресконференцията по повод първото българо-македонско турне “One Love”, от което Криско е част, заедно с ГериНикол и Ъпсурт, обаче рапърът се изцепи.

Ето и точните му думи:

“Искам “One Love” да е толкова успешно, че след неговия край да получа поздравителен адрес и от македонския министър на културата”.

Това изказване породи вълна от коментари в социалните мрежи, а дали самочувствието на Криско ще бъде оправдано предстои да разберем.

Турнето “One Love” ще премине през 8 лъча – в 8 града, почитателите на българските и македонските изпълнители ще могат да се включат в него. Началото е на 22 юли в Банско, то ще мине на 26 юли през Охрид, на 27 юли в Струмица, на 17 август – Слънчев Бряг, 18 август – Варна. На 6 септември, в деня на Съединението, изпълнителите ще се представят в Пловдив. 30 септември е денят за концерт в Скопие, а финалът е грандиозно шоу на 7 октомври в София. Изпълнителите, които се включват в турнето, са Криско, Слаткаристика, ГериНикол, Тони Зен, „Ъпсурт“, DJ Гоце.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *