Само в 7DniBansko.bg

Разкриха го! Рекетират Бойко Борисов, държат го за гушата с…

7 Dni Bansko17.05.2017540

“В момента ние нищо не можем да направим. Ние сме малките партньори и щом ГЕРБ оттеглят подкрепата си за закона, значи няма да има такъв закон”, заяви пред журналисти вносителят на Закона за земеделските земи Йордан Апостолов от Обединените патриоти. Той каза, че те също ще поискат законът да бъде оттеглен от деловодството.

“Лично мое мнение е, че ние не го оттегляме под натиска на “Зелените”. Много добре знаете, че като влезе всеки един друг законопроект от тук насетне, събирането на 100-200 души отпред ще доведе до такива безконтролни внасяния и оттегляния, които са важни”, допълни Апостолов, давайки да се разбере, че професионалните протестъри държат Бойко Борисов за гушата и той не смее да тръгне срещу тях.

Припомняме, че зеленият олигарх Тома Белев се хвали наляво и надясно, че благодарение на цицореста помощничка на Бойко влиза когато си поиска в къщата му в Банкя и го води за носа!

Апостолов пък запита какво ще се случи от тук нататък и какво ще се отговори на хората, които са започнали частни инициативи по програмите и имат подадени проекти, които не са одобрени все още и с връщането на земята в земеделска техните проекти отпадат. “Тук говорим за неусвоени европейски средства, какво ще кажем на тези хора? Аз няма какво да кажа, нищо не можем да направим, когато коалиционния партньор се е отказал”, заяви Апостолов.

На въпрос на ПИК дали ГЕРБ са се поддали на рекет от страна на “Зелените”, Йордан Апостолов заяви: “Да. Това е мое мнение, аз лично не бих оттеглил този законопроект под натиска на “Зелените”.

Апостолов обаче уточни, че не иска все пак оттеглянето на този законопроект да се тълкува прекалено, защото в политиката има компромиси. “Аз идвам от бизнеса, там компромисите са други”, допълни патриотът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *