Само в 7DniBansko.bg

Това е блага вест! Нещо умопомрачително чака Слави

7 Dni Bansko17.05.2017500

Слави Трифонов гушва цели два милиона от концерти в Арена Армеец. Шоуменът печели астрономически суми от трите шоута, които се кани да направи, твърди HotArena.

Както е известно, водещия обяви, че ще направи концерти на 16 и 17 юни в най-голямата зала в България.

Билетите бяха изкупени моментално, като нямаше места даже за правостоящи, пише „България днес”.

Именно, за да компенсира разочарованите, шоумена реши да организира и трети концерт—на 18 юни. Билетите за него не свършиха за броени минути, както за първите два, но пак се разпродадоха достатъчно бързо.

С третия си концерт гологлавия шоумен ще вкара около 700 000 лв в личната си сметка. Общата сума, която Слави ще заработи за трите си концерта е над 2, 2 милиона лева. Умопомрачителна сума, която при това е чиста печалба за него.

И то след като плати за съоръжения, ефекти, заплати и други разходи за шоуто.

Третият концерт на Слави бе организиран, след като стана ясно, че желаещите за първите два са били изключително много. Предполага се, че програмата ще включва и някои моменти от шоуто, които не бяха излъчени в тв ефира.

А именно политическите проекти, с които е ангажиран Дългия. Както е известно, Би Ти Ви на два пъти цензурира предаването му, заради което той се принуди да прави пресконференции.

Иначе програмата за трите спектакъла най-вероятно ще бъде различна. Шоуменът смята да изпее различни парчета по време на трите си концерта, тъй като очаква много хора да дойдат повече от веднъж.

С трите си спектакъла той се превръща в единствената звезда в България или от света, която три поредни дни изпълва докрай „Арена Армеец”. А хора от цялата страна и чужбина вече са си закупили билети и нямат търпение да го видят на живо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *