Само в 7DniBansko.bg

Генерал Бойко стана за смях! Уплаши се от две бебета, трима пияни и няколко хипита

7 Dni Bansko17.05.2017290
ГЕРБ са оттеглили подписите си от спорния законопроект за изменение на Закона за опазване на земеделските земи. Това съобщиха пред „Флагман” недоволни депутати от „Обединените патриоти”.
Проектът касае възможността за удължаване с три години на възможността за започване на строежи върху земеделски земи с променено предназначение. Срокът по настоящия закон изтича другата седмица.
Припомняме, че вчера имаше протест на „Зелените”, „Да, България” и природозащитници заради законопроекта. И макар че се събраха едва около 200 човека, предимно деца в колички, домъкнати от хипи-родители и пияни типове, вероятно това е накарало ГЕРБ да дадат „на заден”.
Днес пред парламента пък има контрапротест на хора-собственици на имоти, които настояват да имат възможност да си ползват земите, както те преценят. Те искат законопроектът да мине. Собствениците казват, че сред тях има и хора от вътрешността на страната и че въпросът не касае само Черноморието.
Сега обаче с оттеглянето на подкрепата от ГЕРБ е на път каузата им да пропадне. Казусът може да доведе и до първи по-сериозен конфликт между коалиционните партньори.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *