Само в 7DniBansko.bg

Това беше края на Домусчиев! България настръхна! Сигурно и Бойко е бесен

7 Dni Bansko16.05.20171785

Тотално изпускане на нервите в ефир демонстрира кредитният олигарх Кирил Домусчиев, който бе гост на предаването Референдум по БНТ заедно с лидера на КНСБ Пламен Димитров, шефа на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев и Димитър Манолов от КТ “Подкрепа”.

Темата бе “Заплатите, ръстът на икономиката и верните решения”. Домусчиев нападна остро Пламен Димитров заради вноса на работници отвън, като според него бизнесът има пълното право на това, тъй като липсват кадри в редица сектори. Според синдикатите обаче си струва да бъдат обучени безработни българи.

Срам! Директорка продаде за 200 лв. двора на училище, снимат там: Твойто дупе плаче за бухалка!

Домусчиев се разкрещя в ефир и започна да ръкомаха побъркано срещу Димитров, наричайки синдикатите “лъжци” и обиждайки го, че не е открил едно работно място, за да води такъв разговор.

Водещата Добрина Чешмеджиева се опита да внесе ред в студиото, като заяви, че и тя не е разкрила нито едно работно място, но не смята, че трябва да бъде изключена от подобен тип коментари.

Форумите вече полудяха, да не говорим за социалните мрежи. Хората са в потрес от поведението на олигарх, който Бойко Борисов е припознал за свой личен и ходи да му открива стадионите. Затова и възмущението на хората е насчено колкото към Домусчиев, толкова и към Борисов.

Не може да наречеш лъжец синдикален лидер, който лично Бойко отиде да подкепи на конгреса на КНСБ!

 

5 коментара

 • Волен

  17.05.2017 at 0:48

  Голям цирк,Кирил Домусчиев и Васил Велев викаха като чобани в студиото и си мислеха,че така оборват опонентите си.Ако това са топ работодателите в България нищо чудно,че жизненото равнище в България е най-ниското в Европа.С тези хора то такова ще си и остане.Арогантното държание спрямо журналистката и синдикатите просто ме втрещи,тези хора си мислят,че са хванали господ за шлифера и щом парите са в тях никой не може да им търси сметка.Жалко само,че заради такива индивиди младо и старо напуска България и търси препитание в чужбина.Просто за нормален живот тук перспектива няма,няма и да има.

  Reply

  • Златина

   17.05.2017 at 8:20

   Еми това са , колко години трябва да минат, за да се види, че са тези и други няма?!

   Reply

 • Чичо Гошо

  17.05.2017 at 17:47

  Каквито са ни работодателите, такива са ни и синдикалистите, а за работниците няма смисъл да говорим!!! Едните ги е страх да не останат на улицата , другите една стачка като хората не могат да спретнат и получават заплата незнайно от къде , а някой от тъй наречените олигарси , до такава степен са се самозабравили , че явно трябва да ги сменят! Така е , всеки си пази хляба! Само , че за тези смешни заплати , качествен материал няма да има , ако ще и от най- забутаното кътче на Африка да ги докарат!!!

  Reply

 • румен стоянов

  17.05.2017 at 19:16

  ХА-ХА-ХА…
  .
  Поради демонстрираната от Домус/зчиев (Свинаров) “мозъчна недостатъчност”, парите които управлява със сигурност НЕ СА НЕГОВИ… и след пълното му излагане пред цяла България, да видим Боса му, как ще го отстрани и… с кого ще го смени…
  .

  Reply

 • Илия

  18.05.2017 at 19:07

  Каква е връзката между Домусчиев и Бриго Аспарухов?

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *