Само в 7DniBansko.bg

Евала пичове от Прокуратурата! Брендо строи курорт за милиардери в…Доминикана

7Dni Bansko16.05.2017441

Евелин Банев-Брендо вдига курорт в Доминикана! Спряганият за Биг бос на ъндърграунда е решил да инвестира сериозно в луксозен комплекс, разположен на първа линия в град Лас Теренас в северната част на живописния карибски остров.

Намерението на Брендо е да изгради комплекс от затворен тип, по подобие на “Оазис” край бургаското село Лозенец.

 Целта на Банев била да привлече супер заможни туристи, каквито в този регион изобщо не липсват. Бреговете на Атлантическия океан предлагат екзотични забавления за туристите като кайтсърфинг, голф и наблюдение на китове.

Идеята на Брендо била не само да осветли част от авоарите си чрез инвестиция в курортен комплекс, но и да си спретне задокеанско убещиже, ако следователи и прокурори продължават да го свързват с международния трафик на кокаин – вина, която трябва да докажат пред съда.

За Банев се знае, че от години разполага и с доминикански паспорт, така че придвижването му от България до екзотичния остров няма да е проблем, стига Темида да го остави на мира. Според близко до Брендо, реализацията на на архитектурното чудо вече е започнала, твърди столичен таблоид.

коментар

  • Bryno

    16.05.2017 at 23:39

    Brendo e platec i majkar moje dae vsqkakav

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *