Само в 7DniBansko.bg

Е това е! Махаш се от шеф на Левски и ставаш щастлива жена

7 Dni Bansko16.05.2017360

Откакто се раздели с продуцента и бивш шеф в Левски Андрей Арнаудов, моделката Бориса Тютюнджиева всячески избягва да присъства под каквато и форма да я в медиите. Защо това е така, разказва тя, като дава отговори и на други любопитни въпроси, узна HotArena.

Бо доскоро бе на Малдивите, тъй като са я поканили на фотосесия за чай за отслабване и детоксикиране, който набира популярност в цял свят. На един от фотосите се вижда, че държи мъжка ръка и е запитана дали това не е гаджето й, на което тя отвръща: „Това е любимият ми въпрос. Имам човек до себе си от близо 2 години вече, но държа да не коментирам повече по темата. Важното е, че се чувствам много обичана и щастлива“, разказва пред „Шоу“.

Споделя, че страни от прожекторите и не ходи на светски събития, тъй като желае хората да я свързват единствено с постиженията й. Не е привърженик на натрапването в медиите.

Тютюнджиева разказва още, че е прочела „тонове книги“ за духовно израстване, които са й помогнали в различни етапи от нейния живот. Добави, че вярва в Бог и вярата е най-голямата сила на света.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *