Само в 7DniBansko.bg

Майката на Слави отказа да му пилее парите: Като знам как ги изкарваш…

7Dni Bansko15.05.2017330

78-годишната Здравка Трифонова започнала да обикаля света и да се радва на спокойни старини благодарение на лукса, който й осигурява нейният син Слави.

Тя обаче не обичала да парадира с парите на Слави, макар че на негови разноски е ходила в най-екзотичните кътчета. Въпреки че всеки месец Дългия превеждал по 5000 лв. в банковата й сметка, възрастната жена продължавала да прави икономии, пише „Таблоид“.

Родителката на Слави цепела стотинката на две и спестявала по-голямата част от парите. Преди време шоуменът й казал: „Мамо, аз съм милионер, бе. Живей на широко!”, а тя му отвърнала: „Сине, като знам как ги вадиш тия пари – здравето ти отиде, семейство не създаде, грехота е аз да ги пилея наготово”, разказват съседи на мама Здравка.

Покрай сина си и възрастната жена е станала местна знаменитост в Плевен. Таткото на Слави пък предпочел да остане да живее в Учиндол, което днес носи името Тодорино.

Въпреки че живеели разделени, родителите на Слави не можели един без друг, всеки ден се чували по телефона, а през уикенда мама Здравка навестявала мъжа си.

Преди 6 години шоуменът за пръв път показа публично двете най-важни жени в живота си – кака си Петя и мама Здравка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *