Само в 7DniBansko.bg

Жени Калканджиева застана зад Каракачанов! Готова е да прати сина си войник

7Dni Bansko15.05.2017310

Мис България Жени Калканджиева никога не е крила, че е високо интелигентна жена с мнение по доста от социалните теми. Освен умна и красива обаче тя се оказа и… “мъжко момиче” в буквалния смисъл на епитета. Шестата в света остро подкрепи връщането на казармата, разкривайки и пикантни подробности около своите умения за боравене с оръжия.

Ето какво сподели Калканджиева с последователите си в социалната мрежа:

“Браво на Красимир Каракачанов. Още от училище, военно обучение. Аз съм ходила. Беше много готино. Научих се на много интересни неща…да разглобявам и сглобявам автомат Калашников, стрелям с пушка, при това мноооого точно…. Внимавайте. Скачала съм с парашут и мога да го събера и приготвя отново за скачане. Мога да пълзя, но не за изгода, а само под бодлива тел. Зная ляво, дясно, горе, долу, изток, запад, север и юг…. ААААА??? Тичам бързо особено, в гуми. На 42 години още не се предавам пред никого и нищо. ИИИИИ, не съм ЗАТЛЪСТЯЛАААААА…. УРААААА…”

Постът на Жени предизвика бурен отзвук в мрежата – множество коментари и лайкове. Дори опитът на Евгени Минчев да я парира с: “Трай ма”, бе разбит на пух и прах. Нещо повече, чаровницата обяви, че иска да види сина си в казармата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *