Само в 7DniBansko.bg

На вниманието на министър Кралев: Водеща на тотото щмърка като бясна във WC, пристана на Сланината

7 Dni Bansko15.05.2017340

Нова светска двойка изгря на хоризонта – Недко Сланината и Куини Алис, гръмна ексклузивно HotArena.

 

Бившият на Преслава и ексгаджето на Благой Георгиев са си лика-прилика, разказват запознати, но не по външен вид, а по интереса им към белите вещества.

 

WC страсти

 

Доскорошната ученичка Куини и синът на месарския бос от Варна са били засечени за пореден път да дърпат линии в известни столични дискотеки.

 

„Грозна гледка са! Затварят се в умирисаните кенефи със Сланината и се чува как шмъркат отвътре. Милионерското синче развали хубавата Алис. Ама те хората са казали – „Хубавите ябълки, прасетата ги ядат… В случая – Сланината!“, ядосват се очевидци, запознати с гнусната история.

 

Може би това обяснява и занемарената визия на Куини Алис в последно време. Тв водещата все по-често е засичана в неугледен вид, с мазна коса и овехтели дрехи като клошарка по улиците. „Че как иначе да изглежда човек, който нонстоп чертае линии по тоалетните. Ама с какъвто се събереш – такъв ставаш.

 

Спиш със Сланина – ходиш с мазна коса“,

 

продължават с коментарите.

 

Припомняме, че Недко Сланината беше официалното гадже на Преслава. Милионерският син я обсипваше с подаръци от Картие нагоре. 24-годишният богаташ дори бе платил 20 бона за последния клип на фолк певицата.

 

„И Преслава беше тръгнала по лош път, ама навреме се осъзна. Сега тая Куини да му мисли“, клатят глава колежки на чалга фурията.

 

Недко Сланината поддържал традицията и с водещата на предаването на родния тотализатор Алис, като също не я лишавал от нищо. Наскоро дори й платил пластичната операция за уголемяване на бюста, но повечето му подаръци към нея били под формата на бял прах.

 

Наивната 20-годишна девойка бързо се превърнала в надута мутреса, готова на всичко за две линии.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *