Само в 7DniBansko.bg

Гръм! Гей-заговор срещу Кристиан Костов на Евровизия!?

7 Dni Bansko15.05.2017750
До последно българският представител Кристиан Костов бе на първо място сред резултатите на народа. За първи път обаче те не бяха оповестени публично, а зрителите видяха само вотът на държавите участнички в певческата надпревара. Това веднага породи версии в мрежата за гей заговор, довел до обрат на финалния ден от песенния конкурс „Евровизия”. „
Отново гей дружинките в Европа обърнаха конкурса”, негодуваха потребителите в мрежата. Подобни коментари се появиха и на официалната страница на конкурса. Португалецът Славадор Собрал, който спечели „Евровизия” тази година, освен че неофициално е спряган за човек с хомосексуална ориентация, е аутист, с лека форма на умствена изостаналост, който чакал да му трансплантират сърце.
Случайно или не, но и знакови родни гейове скочиха да плюят срещу народа, опълчил се в подкрепа на Кристиан.
„Значи, разбрахте ли сега? Догодина, ако не пратим някого в будна кома, ще сме най-големите балами!”, избухна във Фейсбук журналистката Албена Вулева, която бе една от хилядите в мрежата, които изразиха мнение, че Собрал е спечелил „Евровизия” по милост.
Самият Кристиан също изрази леко съмнение, че победителят е заслужавал първото място. „Доста хора смятаха, че Салвадор ще спечели, но мисля, че най-доброто изпълнение беше нашето. Всички ми казваха, че съм победител и наистина поставих България в топ 3”, каза Крис, след като разбра, че остава на второ място.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *