Само в 7DniBansko.bg

Не е истина кой се връща в “Откраднат живот”, заради сватбата на сезона

7 Dni Bansko15.05.2017760

Сватбата на една от най-обичаните двойки в сериала “Откраднат живот” – Наталия и Калин Генадиев, изпита силите на звездите от поредицата. Актьорите трябваше да снимат почти 12 часа на девети май, при това на 13 градуса температура на Панчаревското езеро.

Булката Дария Симеонова е станала в 5:30 часа, за да бъде на снимки в седем в прекрасна рокля, с грим и прическа. Зрителите обаче няма да видят, че под тоалета Дария всъщност е с кецове. Същото важи и за доктор Хинова. Актрисата Деси Бакърджиева, която за да избегне неудобството и студа, беше комбинирала елегантната си изумрудена рокля с черен клин и черни маратонки.

Иначе романтичната обстановка в ресторант “Лебед” е напълно автентична – цветя украсяват масите и дансинга, в чиниите е сервирана салатата, а виното е разлято по чашите, само че не е истинско, а ябълков сок. Това е един от последните снимачни дни на трети сезон на медицинския сериал.

Специално за големия ден ще се завърне д-р Василев (Алек Алексиев ). “И аз като героя си пристигнах специално от Лондон за сватбата. Няма как да не присъствам на този ден, дори датата на сватбата е сменена заради д-р Василев”, шегува се Алек. Финалът на третия сезон на сериала е на 26 май в 20 ч. по Нова телевизия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *