Само в 7DniBansko.bg

Съгласен ли си с гей Икебана и Маги Арменеца, че Кристан Костов е втора ръка певец?

7 Dni Bansko14.05.2017500
Ето ги двамата, които най-яростно скочиха да врещят, че Кристиан Костов не заслужава първото място – забравеният педе, опс, гей Икебаната и прекупвачът на чужди продукции Маги Халваджиян. Двамата излязоха с яростни постове срещу българите, че нямали право да се гневят срещу решението нашата песен да остане втора в битката за “Евровизия”.
Тандемът народни оплюватели веднага бе разкостен, като Икебаната даже побърза да махне тъпото си творение. Халваджиян пък така и не можа да обясни застава ли на страната на журЕто в неговата Армения, което не даде нито точка на Кристиан Костов.
ЕТО И НАГЛИТЕ ПОСТОВЕ НА ДВАМАТА:
“Да оспорваш вота на журЕто е нещо нормално! Ние не вярваме на никакви журЕта! Нищо , че става въпрос за 42 журЕта!:) ЖурЕтата са пристрастни и тенденциозни понякога! Но да оспорваш вота на публиката от 42 държави си е направо трагедия! Всъщност не само оспорваш, а и хулиш, обиждаш и заклеймяваш изборa й! Що за безпардонна и арогантна наглост? Що за липса на минимално уважение !? Що за липса на възпитание и култура? Всъщност осредненият вот и на журито, и на публиката ,казва едно и също : първо място за Португалия и второ за България. Причини за този резултат има много, но проблемът е, че за пореден път вместо да сме щастливи от огромния успех, ние се тровим с негативни емоции! Успокойте се и се усмихнете! От 42-ма кандидати България е на второ място!!! Ако все пак негативните емоции надделеят можем просто да обявим война на Европа или поне на Португалия!:)”
МАГИ ХАЛВАДЖИЯН

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *