Само в 7DniBansko.bg

Що за баща е адвокатът на ТИМ!? Може ли да подари на Гери Никол това? Хората са в потрес

7 Dni Bansko14.05.2017900
18-годишната Гери-Никол е надула джуки и изглежда ужасно. Устата на младата певица от Варна от няколко дни е толкова голяма, че заради нея вече никоя друга част от лицето й не прави впечатление. Вероятно защото много си я харесва, тя не пропуска да я подчертае с тонове червило, заради които изглежда поне 10 години по-възрастна отколкото е в действителност.

Във Варна се говори, че новата уста била подарък на Гери от баща й, виден адвокат на ТИМ, за нейния имен ден – 6 май. Случайно или не, точно на Гергьовден тя за първи път показа на феновете си фотос на променения си външен вид. Не предизвика обаче кой знае какво одобрение, както вероятно се е надявала. „Беше грозна, по-грозна стана така”, отсякоха част от последователите на варненката в социалните мрежи.

Както е модерно напоследък, Гери-Никол започна да коригира външния си вид още преди да навърши 18 години, като разчита на баща си да плаща разкрасителните й процедури. Устните й са обект на най-голямо внимание. Младата певица ги „поправя” през няколко месеца, твърдят нейни познати.

Напоследък тя се замисляла и за още две корекции, само че по тялото. Първата била уголемяване на бюста, а втората – липосукция, тъй като започвала все повече и повече да напълнява. Засега обаче все още се опитвала да удържа положението с наедряващата си фигура с антицелулитни масажи и процедури със специални уреди за бързо топене на мазнини, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *