Само в 7DniBansko.bg

Капитанът на Лудогорец нападна чужденците в отбора: Мангали, маймуни, идвате тук да ставате хора!

7 Dni Bansko14.05.2017500

Футболистът на Оборище Ели Маркес качи скандален пост на профила си във Фейсбук. Той обвини в расова дискриминация капитанът на националния отбор на България Светослав Дяков. И намекна, че щом хафът мисли него за маймуна, значи има за такива и над 20 свои съотборници в Лудогорец!

“Мангал,маймуна. Ти идваш от гората в Бразилия, да се правиш тук на човек”- това са думите на Светослав Дяков към мен на мача между Оборище и Лудогорец2. Аз живея тук вече 10години, семейството ми е тук-жена ми , имам две деца и много приятели! Аз знам че има хора, които не ме харесват, но до сега никога не ми се е случвало някой да ме обиди така без аз да съм го провокирал по никакъв начин. Искам само хората да знаят какъв човек е капитана на националния отбор на България и какъв е манталитетът му, при положение че той играе в отбор, където по -голямата част от футболистите са чужденци! Вместо да дава пример на младите момчета, които играят заедно с него, той обижда без причина ,и тези обиди не бяха само към мен!
Живея в България,плащам данъци тук, семейството ми е тук и не мисля че заслужавам такова отношение. Няма значение кой какъв е ,от къде идва, преди всичко сме хора и трябва да се уважаваме както на терена, така и извън него!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *