Само в 7DniBansko.bg

В четвъртък ще трошат простотията в София с много цици, садо-мазо, пот…и родилата Галена

7 Dni Bansko14.05.2017350
Голи танцьорки ще подгряват шоуто на Галена, с което звездата на „Пайнер” смята да се завърне на сцената ден след като вторият й син стане на три месеца. Предвидено е това да стане в най-задушния нощен клуб – този в хотел “Маринела”, а шоуто да продължи цели 9 часа и ще бъде освен всичко друго и доста долнопробно.

Самата певица намекна с кадър от специална фотосесия, че всичко ще мине под знака на източната култура, съчетана с не много дискретна еротика с елементи на садо-мазо стилистика. Гостите ще бъдат посрещани от гейши, а един от гвоздеите в програмата ще бъде шоу с танцьорки, които по чисто голи гърди ще се грижат за настроението на присъстващите в залата. Цените за вход са доста високи, но се предполага, че пиршеството от плът и простотия ще доведат доста гладни за цици софиянци.

Плътно до Галена ще се движи и новата й най-добра приятелка – колежката й Деси Слава. Звездата на „Като две капки вода” по принцип не обичала да свири втора цигулка, но в случая била съгласна предвид мащабите на събитието. Говори се, че и двете с колежката й си били надули хонорарите специално за случая.

Според слуховете, Галена поискала 8 бона без ДДС вместо обичайните 6, които взима за участие, а Деси Слава – 7 вместо 5.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *