Само в 7DniBansko.bg

Попът на “Да, България” скандално: Добре е, че Божидар Димитров умря! Ред е на Веждито

7 Dni Bansko03.07.201838560
Божидар димитров

Изключително гаден, гнусен и долен коментар направи попчето на “Да, България” – отец Рафаил, известен и като бившият осветител от театъра Росен Стефанов.

Божият човек се оказа гад под прикритието на расото, която тържествува за смъртта на професор Божидар Димитров и преди това на Светлин Русев! Нещо повече, Рафаил пожелава скоро и на Вежди Рашидов да се спомине!

Светлин, Божидар,…сега май Вежди е наред! То Божа работа, де, ама добре подкараха серията. Добре!

Това е гадния пост на осветителя Стефанов, който е известен и с това, че често се мярка по протестите на Зелената олигархия, която посяга на поминъка на хиляди българи, блокирайки развитието на родния туризъм.

Припомняме, че преди време бай ти Рафаил анатемоса целия български народ, че не подкрепя циганите и не приема бежанци в домовете си:

В страна, в която от расистки подбуди събарят с булдозери къщи с деца в тях, в която медиите дават трибуна на всякакви националисти, фашизоиди, расисти…… , в която бежанците вместо убежище, намират затвор, терор и унижение,……. ПРОКЛЕТИ ДА СА! ПРОКЛЕТ ДА Е И „НАРОДА“ КОЙТО ДОРИ С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ ДОПУСКА ТОВА!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *