Само в 7DniBansko.bg

Ово йе стандарт! Преподавателка в УНСС с часовници и бижута за над 1 милион евро!

7 Dni Bansko14.05.2017790

Антоанета Василева, съпруга на укриващия се в Белград от издевателствата на Делян Пеевски банкер  Цветан Василев, последва злощастната съдба на мъжа си и подобно на него бе обявена за издирване от Интерпол.

Кралица Антоанета, както в университетските среди наричат жената на Цветан Василев (тя е бивш преподавател в УНСС – бел. авт.), е с повдигнато обвинение за 20 милиона евро на 1 ноември 2012 г. На тази дата съпругата на бившия собственик на Ботев Пловдив купува двуетажна къща на брега на Женевското езеро с 2,1 декара двор в най-реномирания квартал в най-скъпия европейски град – „Колони”.

Антоанета Василева веднага разпространи съобщение до медиите, че ще съди България в Страсбург, тъй като парите й били съвсем законни.

„През последните 10 години Антоанета неизменно летеше с частния самолет на мъжа си за Швейцария всеки петък. Връщаше се в понеделник сутринта. Когато дъщеря й поотрасна, двете започнаха да пътуват заедно. След като купиха резиденцията в Женева, прекарваха повече време в Швейцария, отколкото в България. Хвърли още няколко милиона, за да обзаведе имота”, спомнят си колеги на Антоанета Василева от УНСС.
В Цюрих и особено в Женева Антоанета и щерка й са видни клиенти на реномираните бутици за часовници „Пиаже”, „Франк Мюлер” и „Еберхард”. Посрещали ги с любимото шампанско на Чърчил „Пол Роже”, докато двете избирали часовници с инкрустирани диаманти.

Майка и щерка Василеви навестявали и бутиците за бижута, за да си вземат я гривна на Биби Ван Дер Елден с инкрустирани бели диаманти, я колие от брилянти на Делфина Делетрес. или пък някоя „дрънкулка” за десетина хиляди евро от Лама Хурани.

„На часовниците и бижутата на Антоанета може да завиди даже жената на Роман Абрамович. Тя има няколко модела часовници„Картие”, „Еберхард”, „Пиаже”, „Вашерон Константин” и „Франк Мюлер”, както и колиета, перлени огърлици, гривни и бижута от всички реномирани дизайнери. Общата им стойност е над 1 милион евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *