Само в 7DniBansko.bg

Тото-скандал разтресе едното ЦСКА! Вижте какво направи заложна къща на Васил Божков с последната контрола

7 Dni Bansko01.07.201821760
40

Изглежда грозното копие на ЦСКА, дотирано от един олигарх от Делиормана и заложна къща на Васил Божков, е тикано към професионалния футбол с една-единствена цел.

Каква е тази цел можем да съдим по първата контрола на “авиаторите” това лято. Те станаха за срам на цяла България, след като в 10-ата минута спарингът им със Стрмска слава бе изваден от програмата на Ефбет, букмейкър на Васил Божков, стопанисван от Цветомир Найденов, който се грижи за издръжката на “обелките”.

Що за афера е това собственикът в сянка на един клуб да го извади от програмата си, след като съперникът вече е повел с 1:0!? Апропо, Струмска слава също е спонсориран от заложната къща на Найденов. Късно е разбрал той, че мачът ще минава през обръщалки, докато се получи крайното 3:2, или пък има нещо друго?

Ще е хубаво заспалата комисийка в БФС на генерал Василев да излезе от старческата си дрямка и да вземе да провери какво се случва! А не е лошо и вицепрезидентът на БФС – банскалията Фурнаджиев, покрай пробутването на износени коли на съюза, да види какви ги върши отбора на приятеля му Найденов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *