Само в 7DniBansko.bg

Силиконка изстена у нас: Във Венецуела двама ми напълниха задника с…нещо забранено

7 Dni Bansko14.05.20171151

Операцията, при която силиконовия продукт Мариана Маринова, си е направила дупе като на Ким Кардашиян, е била извършена от двама венецуелски лекари със съмнителна репутация и не в клиника, а в… квартирата й на 14 етаж в жилищна сграда в Каракас.

Ексклузивното разкритие Мариана направи чак сега по ПИК TV, въпреки че опасната манипулация й бе направена преди 7 години – през 2010 г.

“Реших, че и аз трябва да имам дупе като на Кардашиян, докато живеех във Венецуела – там всяка втора жени е с направени задни части. Една моя приятелка ме свърза с нейния доктор. Уговорихме си среща в Каракас, където живеех. Тогава все още не знаех добре испански и явно доста неща от разговора ни не съм ги разбрала. На датата за операцията предпологах, че докторът ще изпрати някой да ме взели и да ме отведе в клиниката. Но той пристигна в моята квартира на 14 етаж със сини чаршафи с още един местен, който носеше две бутилки. Разгънаха чаршафите, били стерилни, опаковаха леглото ми и казаха: Събличай се и лягай!”, разказва Мариана.

Чрез забодени в дупето й няколко абокати излели 3 литра биополимер – материал, забранен за употреба в България и Европа.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *