Само в 7DniBansko.bg

Циц.те са й толкова големи, че едва диша! Въпреки това тази попска щерка продължава да се блъска със силикон (Шокиращи снимки)

7 Dni Bansko01.07.201810300
44

Танцьорка от Канада пръсна 85 000 паунда за пластични операции, за да не изглежда простовато. 24-годишната Мария Магдалена е увеличила три пъти гръдната си обиколка и устните, променила е формата на носа си и си е сложила импланти в дупето, пише “Мирър”.

За четири години външният й вид се променил толкова много, че никой не може да я познае на старите й снимки. Младата дама е доволна от новия си външен вид и не смята да спира с промените, въпреки неодобрението на баща й, който е проповедник.

“Исках да си направя пластична операция още на 14 години. Сега това се превърна в мое хоби, като екстремен спорт е. Преди интервенциите се чувствах неуверено. Поглеждайки назад, виждам, че съм била много обикновена”, разказва Мария.

За първи път канадката ляга под ножа, когато е на 20 години. Тя признава, че й е провървяло, защото хирургът, на когото се доверила, се оказал… зъболекар. “Не се опитвам да приличам на никого. Просто обичам татуировките и пластичната хирургия. Колкото повече, толкова по-добре. Баща ми е против. Той беше проповедник, баба ми и дядо ми също. Те са много консервативни”, казва още Мария.

Тя има три операции на носа, повдигане на веждите, променила е формата на брадичката и бузите си. В най-скоро време планира отново да увеличи бюста си, въпреки че изпитва проблеми с дишането.

“Правете това, което ви прави щастливи, но не взимайте импулсивни решения. Първо помислете как промените ще повлияят на бъдещето ви”, споделя Мария Магдалена.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *