Само в 7DniBansko.bg

Красен Кралев разкри с кого е по-близък – Васил Божков или Гриша Ганчев? И каза за ЦСКА

7 Dni Bansko13.05.2017440

“Подготвяме прехвърлянето им към Национална спортна база. Взехме решение на МС за апортиране на базите в капитала на НСБ. В последните няколко месеца процесът не е задвижен, в момента ускоряваме процедурата като за целта се нуждаем от споразумение със Столична община за разсрочване на дължимия един милион за такси смет и данък сгради. Веднага след като това споразумение бъде постигнато базите ще бъдат прехвърлени в капитала НСБ и дружеството ще стартира веднага процедура за тяхното отдаване под наем”, обясни спортният министър Красен Кралев при гостуването си на Жени Марчева.

На въпрос на водещата за това на кого симпатизира – на Левски или на ЦСКА, той отговори, че на нито един фен на “Черно море” не трябва да се задава такъв въпрос. Животът ми е свързан с варненския клуб.

На въпрос с кого съм по-близък – с Гриша Ганчев или Васил Божков, Крлев отговори, че това няма значение, защото министърът трябва да е безпристрастен в решенията си и да следва буквата на закона. Това е нещо, което се опитвам да правя от първия ден, в който съм министър на младежта и спорта.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *