Само в 7DniBansko.bg

Не е нормална! Заради Бирмата, Алисия си махна две…ребра!

7 Dni Bansko13.05.2017550

Фолк певицата Алисия действително си е махнала две ребра.

Изпълнителката от Вакарел открай време е известна с претенциите и амбициите си да се ремонтира. И в стремежа си да изглежда съвършено пред новото си гадже Бирмата стига до крайности.

Последната й прищявка е отстраняването на ребрата, а слуховете за тази промяна витаят от месеци.

По последна информация, фолк звездата е платила най-малко 3000 евро за процедурата. Но сумата е смешна за нея, тъй като тя е затрупана от участия и понякога й се налага да излиза поредни вечери из заведенията. Или дори да се ангажира с по няколко участия на вечер.

Суетната изпълнителка е готова да стигне до крайности, за да се сдобие с идеалната в своите очи фигура. Като се започне от пиленето на носа, ботокса в устните и лицето, през силикона в бюста и задните части, фолк звездата не е пощадила нито една част от тялото си.

В светските среди се шушука, че изпълнителката вероятно е похарчила едно малко състояние за подобрения по себе си. И още повече за поправяне на подобренията, които изглеждаха некачествени.

Що се отнася до отстраняването на ребрата, махането на двете „плаващи” ребра е интервенция, която е доста популярна във фолк средите. Глория бе една от първите, които си направиха подобна интервенция, пише “България днес”.

Тя се предприема от жени, които искат да си намалят талията, както е в случая с родната изпълнителка. Що се отнася до чалга примата, тя така и не призна, че си е правила операцията, но и не отрече.

След нея се зашушука, че на подобна интервенция се е подложила и мис България 2009 Антония Петрова. А моделът Златка Димитрова публично призна, че мисли един ден да си махне ребрата.

Но засега не изглежда да се е подложила на това. Що се отнася до Алисия, в желанието си да има „прищипано” кръстче, певицата явно е готова да понесе всякакви изтезания.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *