Само в 7DniBansko.bg

Скандално! Оцелялата Цвети Стоянова разкри защо е зачеркнала някои момчета от ансамбъла

7 Dni Bansko13.05.2017460

Един от основните елементи в най-успешния български ансамбъл по художествена гимнастика – Цветелина Стоянова разкри истината за отношенията си с останалите момичета от отбора.

Тя пострада тежко преди Олимпиадата в Рио, където грациите се завърнаха с бронзови медали, след което се заговори за отчуждение между нея и останалите.

“Напоследък в медиите много ни скарват с бившите ми съотборнички. Все нещо делим. Истината е, че не съм скарана. Не поддържам връзка с всички, това е важно да го уточним, но с по-голямата част от тях поддържам връзка. Някои от тях решиха да повярват на лъжите на хората и си прекратихме отношенията.

Наскоро говорихме с Ренета за тези неща. Питах я дали я вярно, че е говорила някакво неща за мен. Отрече и ме попита същото. Разбрахме се и всичко е наред.

С Михаела Маевска (помощник треньор в новия ансамбъл) също си пишем след състезанията. Радвам се за нея. Много съм щастлива за новия ансамбъл. 5 състезания – 5 медала. Харесват ми как мачкат конкуренцията, а композициите им са изключително сложни”, коментира Стоянова в интервю пред bTV.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *