Само в 7DniBansko.bg

Брадатия ще прави бъз, бъз по голия г.з на Бойко! Ама кой е виновен на премиера, че го пуска до чаршафите си

7 Dni Bansko29.06.201833410
бойко борисов 9

Бойко Борисов получи голям шамар!

Не, не е днешния вот. Той е като мач на Лудогорец – ясен отвсякъде. Даже и съперниците помагат.

Шамарът е от вчера. Изплющяха му го любимите Зелени. Тези, чийто брадат главатар е през събота на кафе в Банкя, а после се хвали пред своите, че бил да полее тиквите. И разправя, че винаги ще е тяхното. Поне докато редовно…полива тиквите.

Схемата е ясна, “еколозите” поемат едни ангажименти, а държавата им отпуска едни пари. И рекетират по министерства. Това, което се огъне – е с тях. За другите – оставка! Я за Валери Симеонов, я за Красен Кралев.

Вчера обаче поискаха тази на Борисов! По особено обиден начин. Бил такъв, бил онакъв. Ами като е корумпиран Бойко, какво ще прави Брадатия след 24 часа при него!? Как ще обясни, че дясната му ръка, дето се вписва в образа на идеалния джендер – ни жена, ни деца, се гласи за вицепремиер в новото правителство на съветския възпитаник Бойкикиев!?

Не, че е възможно това да стане. Зелените сами да идат на избори, пак не могат да прескочат един процент. В коалиция с другите партии – 2!

Но вчерашният им обиден призив за оставка на “мутрата Борисов и корупционните му схеми” е сигнал, че Бойко трябва да изчисти леглото си в Банкя. И да не допуска там да сяда всеки на кафе.

Защото се оказа, че с тия пари, дето държавата даде на Зелените да броят бездомните пчели, сега те ще жилят Бойко. Ще му правят бъз, бъз по голия гъз. Ама кой е виновен на премиера, че си пърди в едни чаршафи с Брадатия…