Само в 7DniBansko.bg

Понеделник ли? Още днес стана страшно в Слънчев бряг, подгониха де що има бизнес на…

7Dni Bansko13.05.2017690

Валери Симеонов обеща от понеделник да е страшно в Слънчев бряг. Полицията обаче го изпревари. МВР проверява дискотеки, ресторанти и таксиметрови фирми на територията на Слънчев бряг. В акцията участват служители от местното полицейско управление и Областна дирекция на полицията в Бургас.

От “24 часа” уведомиха, че става дума за регулярни проверки преди началото на сезона, целта е да се гарантира спокойствието и сигурността на туристите в курорта.

Към прооверка спадат, трудовите договори, длъжностите на персонала, заплащането на осигуровки, наличие на разрешителни и т.н. Към разследването ще се включат и представители на НАП, РЗИ, РДНСК, инспекция по труда, отдел митници и Комисия за защита на потребителите.

Според осведомени, сред проверените заведения са клуб “Оксижен” и ресторант “фор ю” които се свързват с Божидар Кузманов- Божо Кравата, както и таксита управлявани от дъщерята на неговият враг Димитър Желязков- Митьо Очите.

Също така твърдят, че проверките имат за цел да респектират двете враждуващи групировки в курорта.

След престрелката на 8ми юни, при която тежко ранен бе Митьо Очите, беше създаден координационен център за борба с престъпността по морето. Но  въпреки мерките, само преди няколко седмици, беше подпалено фоайето на хотела в който се намира въпросният ресторант  “фор ю”. Огънят унищожи лятната градина на заведението.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *