Само в 7DniBansko.bg

Съветник на Бойко Борисов изловен в страшна лъжа! Валери Симеонов бесен, клатят ли Зелените кабинета

7 Dni Bansko28.06.201850020
валери симеонов

Пореден скандал в правителството! Личният еко-съветник на премиера Бойко Борисов – Тома Белев, разпространи невиждана лъжа за Валери Симеонов, който веднага “подпали моторетката”. Дали това ще се отрази на Борисов, предстои да видим.

Ето какво написа вицепремиерът във Фейсбук:

Поредната фалшива новина. Явно за Зелените лъжата се е превърнала в начин на живот и основен политически аргумент. Преди малко Тома Белев качи на фейсбук профила си лъжата, че съм отседнал в 5-звездния хотел Ритц Карлтън в Бахрейн.

Грозно и некоректно е, защото аз и представителите на Министерство на околната среда и водите сме разпределени в среден клас хотели, където нощувките са в определения от държавата лимит за настаняване. По-добре е да обясни къде спи колежката му от Зелените, на чии разноски и чии интереси защитава вече една седмица в Бахрейн?

Ние сме тук не да си правим кефа, а да поправяме щетите, нанесени от безобразията на скрити зад фалшиви каузи родни зелени НПО-та, съсипващи предприемачеството и туризма в България. А Вас г-н Белев, ВАС не ви ли е срам да лъжете?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *