Само в 7DniBansko.bg

Циганин да се наричам, в България първа радост е за мене

7 Dni Bansko12.05.2017640

Понеделник – цигани се опитаха да пребият двама полицаи, отишли да арестуват бандити в гетото.

Вторник – циганин уби 3-годишното цигане на циганката, с която живее в нещо като колиба.

Сряда – автомобил с 5-ма цигани катастрофира и всички загинаха на място. Шофьорът карал със свръхпривишена скорост, а всичките отивали да вземат книжката на един от пътуващите. Прибрали му я за редица провинения.

Четвъртък – циганка отиде и ошамари докторка в русенска болница.

Петък – някакво цигане от дом за деца уби дядо в Сливенско край изоставена къща, в която проституирало.

Ето така изглеждаше пречупена през призмата на циганските новини отминаващата си седмица. Не чухме нищо за циганин в училище, за циганин на работа, за циганин на село.

Няма и да чуем, защото българските политици не искат да чуят проблема. На тях им трябва циганска маса, която да ги избира. За целта циганите трябва да са неуки и глупави. Защото, ако са умни няма да гласуват срещу 20 лева, голяма ракия и малко кебапче за когото им кажат.

Знаете ли обаче кое е гадното? На политиците циганите им трябват веднъж на четири години. Или в най-лошия случай на две. След което ги оставят на нас. С нашите данъци им плащат издръжките на 16-те деца, нашата кръв проливат, когато крадат, нашето бъдеще убиват. Циганите са воденичния камък на врата на тази държава! Докарахме се дотам миналата седмица едно да декламира: “Циганин да се наричам, в България първа радост е за мене”.

Разберете, България трябва да даде знак, че повежда битка с циганизацията. Не го ли направи, за Европа ние също ще останем циганите от крайния квартал. Което Хасан не го бърка, но теб – да! На теб в Лондон ти викат циганин, в Брюксел, в Прага. Защото знаят, че живееш в държава, където циганите са на власт.

Магистрали, референдуми, пенсии, всичко това е заден план. На преден са те – циганите. Все по-множащи се, все по-нагли, все по-брутални.

Ама трябвало да ги интегрираме. Глупости! Който идиот иска да интегрира циганин, да го взима в къщата си. Барабар с фамилията му. Не можеш да интегрираш племе, което ражда на 12! Не можеш да интегрираш племе, което живее от кражби. Не може държавата да търси полза от племе, което е най-тъпото в света! Та 90 процента от него не знае какво означава думата интеграция! Как тогава да го интегрираш!?

Да не си затваряме очите, големият проблем на България не е бедността, а циганите! Бедните, ако искат да не са бедни, има къде да работят. Докато с циганите няма какво да правим. Всъщност има. Ама не е за писане. Защото много се пени…

Недей с лошо, ще каже някой. Като не става с добро вече 30 години, тогава как?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *