Само в 7DniBansko.bg

Вежди Рашидов обяви ще пребори ли рака и разкри Бойко Борисов: Тръгна от нищото

7Dni Bansko12.05.2017611

„Всичко си има край. Никой не е женен за властта”, така Вежди Рашидов коментира в сутрешния блок на bTV защо отново не е министър в кабинета „Борисов 3”.

„С Бойко Борисов сме заедно от самото начало на ГЕРБ. Той е уникален случай – кой е бил три пъти министър-председател на България. Много израсна – тръгна от нищото и сам направи себе си”, заяви Рашидов, който отново призна, че най-трудното нещо след като е решил, че няма да бъде министър е да го заяви на лидера на ГЕРБ.

Според него причините са много: „Първо – ставам на 65 години, трябва да се даде път на по-младите. Второ – прекарах нещо, което на никого не пожелавам, като здравословно състояние”. Бившият културен министър, който вече пет години води битка с рака, заяви какво го очаква: „Другата седмица ще ходя на четвърти контролен преглед. Чувствам се здрав и се надявам това да бъде потвърдено и от изследвания”.

„Христо Иванов пусна слуха, че съм подписал документа за събарянето на Двойната къща в София. не министъра сам решава това, а само подписва”, отново подчерта Рашидов, който още преди време изригна срещу репортажа на bTV.

коментар

  • Пенко

    12.05.2017 at 21:47

    Така е ,когато депутати и министри ПОДПИСВАТ , без да носят ОТГОВОРНОСТ за това..и прехвърлят топката на своите роби..,току виж…,някой ден ,някой министър ни продал и нас-всичкиии,барабар с държавата…!?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *