Само в 7DniBansko.bg

Бомба! Майката на Деси Цонева и забрани да се омъжи за…лелинчо си! Развали им годежа от Банско

7 Dni Bansko12.05.2017570

Деси Цонева прекрати годежа с приятеля си – ресторантьорът Георги Джамов. Раздялата им идва само няколко месеца, преди да минат под венчилото, което бяха запланували за това лято. Двамата дори обмисляха да си кажат заветното „да” още през март на скипистата в Банско.

„Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата”, разказа пред сп. LoveStyle преди няколко месеца дъщерята на легендарният телевизионер Димитър Цонев, който си отиде след инсулт миналата година.

Заедно с Джамов обмисляха и съвместен бизнес проект. Деси беше решила да задели част от хонорара си от „Вип Брадър” за наема на помещение за ресотрант, а евентуалното си меню бе свела до гурме специалитети, микс от нейни рецепти и фюжън кухня.

С Георги бяха заедно две години, макар че официално признаха за връзката си след престоя на водещата в къщата на Големия брат. През последните месеци двамата дори делиха един покрив с двете им деца от предишни връзки.

Оказа се, че под натиска на майка си, Деси се разделила с Джамов, който е бившо гадже на…леля и!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *